Saturday, April 10, 2010

oh geram! (eh x suke...)

oke2...beliau da kawen...majlis bersanding bulan 6 jemput la datang cik izyan..melihat tenda biru...

hahahaha

eh2 kenapa lagak seperti orang patah hati kepala kuku dan badan?

sila lah bergembira kerana beliau di pertemukan jodoh dengan yang cantik, yang baik, yang hartawan dan terutama dalam di bidang agama... (kan memang ayat frust.adeh2)

sudah2 sila lupakan cerita anda masih hingus meleleh-leleh dapat kad raya bagai besar 'ke hadapan isteriku' muahahaha (oke no wonder beliau dah kawen sekarang..)

heee saya ucapkan selamat berbahagia Encik Hamid punya anak Qari (bukan nama sebenar eh memang nama sebenar) my crush..my cinta monyet hehe

saya doakan awak dan isteri berbahagia menempuh alam perkahwinan usia awak berapa tadi?okok 22...ngeee :D

tak-tak..ini memang doa ikhlas dari seorang mantan kekasih.nah saya nyanyi lagu Sheila on 7 (me lurve) untuk awak hahahaha ye untuk awak!!

Mantan kekasih

Mantan kekasih yang hilang datang

Ungkapkan besarnya penyesalan

Bagaimana dia menghancurkan aku

Percayalah kau tak aku sesali

Awan hitam menghantui langkahmu

Bagaimana mungkin jika itu pilihanmu

Disini tak lagi jadi rumahmu


Relakanlah semua….

Berakhirlah sudah

Dan biarkan bintang…

Menuntunmu pulang

Kau tak selalu bisa punya yang

Kau inginkan


eh2 ini lagu macam tak ade kaitan dengan kisah kita..takpe2 jap saya cari lagi satu..


SEBUAH KISAH KLASIK

Jabat tanganku

Kini ntuk yang terakhir kali

Kita berbincang

Tentang memori di masa itu

Peluk tubuhku

Usapkan juga air mataku

Kita terharu

Seakan tiada bertemu lagi

Bersenang-senanglah

Kerna hari ini akan kita rindukan

Di hari nanti

Sebuah kisah klasik ntuk masa depan

Bersenang-senanglah

Kerna waktu ini akan kita banggakan

Di hari tua…..

Ooo….

**

Sampai jumpa kawanku

Semoga kita selalu

Menjadi sebuah kisah klasik ntuk masa depan

Mungkin diriku masih ingin bersama kalian (tukar jadi ririri nama manje)

Mungkin jiwaku masih mahu sanjungan kalian (tukar skali lagi jadi ririri nama manje)


okok nanti awak tua2 boleh cerita dengan amal ina pasal kita dengan cucu-cucu kamu.ok?kita adalah sebuah kisah klasik untuk masa depan (errrr sori nak yekkk jugak hahaha)

Selamat Berbahagia Awak!! :) InsyaAllah saya datang majlis awak kalau tuan doktor dari mesir tu nak balik teman...hahahaha (ehhh taknak mengaku sendiri yang nak teman tuan doktor)

hehhehehe (tak-tak tuan doktor ialah back up plan saje...matlamat utama nak cari engineer sebab ririri nak jadi Pharmacist..hehehe eh kau nak lawan2 pulak eh)

*oke sekarang izyan balik ke tempat asal tutup facebook,tutup blog...p belajaq...nak submit research dengan design isni...haish!! (patut laaa tak boleh kawen lagi.. (- -") )



4 comments:

ceguzeha said...

oh senget la ko ni preng...
aha! i like ur post!duh aduh!!

yenyenpreng said...

ngee...ini kisah benar!haha (pergh kalau dia baca gila kembang ah)

db cooper said...

xsedih ke ex da kawen?

yenyenpreng said...

db cooper : as time goes by,we tend to let go..sedih2 da habis lama..harap2 dia bahagia lah pasni... :)