Sunday, June 12, 2011

ingat tak..zaman facebook baru buka?baru bertapak?baru nak up?
ehh..i remember those day...macam nak gelak je..friend list pun 102 orang sahaja.kah2.lawak

okay.ini.buat saya tersenyum.tentang memori facebook.

i wrote this note called 20 things about me you ought to know "on Wednesday, February 4, 2009 at 3:28am"
(pakai caption facebook siap)..haha.

so here

20 things about me you ought to know...


Rules: Here's my "20 things" list. If I tagged you, you are supposed to write a note with 20 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 20 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you

1.people always think i am a 'good girl'.eh no lah..u think u know me?no u dont!

2.i once do street dance at penang..sume kawan2 pon terkejot.haha x percaye lah tu i leh wat solo dance..see..i told u..u dont know me..i love to dance!!

3.saye xleh pakai anting-anting sebab xde tindik hehe

4.mase form five..saya pernah panjat pokok pelam situated between my prep class and dining aspura..then ada plak seorang aspura nampak..(eh dua sebenarnya haha tapi sorang je yang i ingat-his name is ilham)
phew wat malu jer haha

5.i love to read.saya boleh habiskan novel satu dua inci dalam beberapa jam saja..(x cye?tye la membe2 i tuu)

6.saye pernah menang tempat kedua dalam pertandingan menulis cerpen sempena bulan kemerdekaan anjuran perpustakaan sultan ismail pada tahun 2005.haha got money prizes heh..jangan mare

7.pernah tido dalam kelas and cikgu masukkan kapur dalam hidung..haha..(when i was in standard two)

8.i love chess but i dont excel on it

9.i ada myspace account

10.i love my friends so much that i put them first,then my boyfriend...(patut la sume ex boyfriend i lari haha)

11.anak-anak sdare call me cik yan..

12.i love cute things.comics.chocolates and coins=)

13.membawa motor TANPA LESEN MEMANDU di sebuah negri beribu kilometer jauh dari negri asal motor itu

14.people dont see me as somebody who know perang teluk tu berlaku pada 1990 antara negara iraq dan iran..

15.my dad..is my hero..and my hair is curl=)..u know..(i got it from my mama)

16.my brothers (i have 4 brothers eh..) treat me like i'm still 10 years old

17.x boleh hidup tanpa sambal..

18.i know politik la weyh...

19.what colour do i like?i love colourful=)

20.siyes..aku pelik..


memori cinta luka betol.hehe
dah lah.bai.

Assalamualaikum =)

3 comments:

Mehmed - said...

hai cik yan..kau pelik ker? ha sesuai lah tu.Ahaks!

budakkilang said...

Ok, yang nombor 6 tu buat saya jeles. :)

yenyenpreng said...

mehmed : sesuai.dengan kau ke? :P

sham : ahah.cerita lama.hee :D