Wednesday, January 20, 2010

Ada Orang Kata Saya Cute!!! awwww (suka!!)


mananye budak perasan cute??cari ya!!!

kaedah-kaedah mendapatkan rupa yang cute (ehhh bia ah nak perasan diri sendiri cute!)

1 : senantiasa senyum selalu..uhh ini macam ape ye...macam mcDonald ah...sebab dia rajin senyum,,dia pun dapat ramai costumer..so kalau kita rajin senyum maka kita pun akan dapat ramai kawan (wtf?).No...bila kita senyum, hati jadi tenang dan orang suka tengok muka kita,,,cuba kau tengok muka victoria beckham? ada orang suka? tak ada...(kau suka? kau memang gila ah suka muka masam macam limau pun muka dia lagi masam victoria hahahaha)2 : selalu cuci mata tengok orang cantik...haaa ini konsep patut di amalkan ibu-ibu mengandung..biar kenan dekat baby dalam kandungan ah, ye tak? haha tapi saya suka tengok muka orang-orang cantik ni...lagi-lagi yang cantik budi macam puteri diana, angelina jolie (:P) hahaha

3 : selalu mendengar jenaka-jenaka,bila anda dengar jenaka secara tidak langsung anda juga menjadikan diri anda seorang yang mudah ketawa.Saya sangat mudah tertarik dengan orang senang ketawa ni.rasa maca nak tutup mulut diorang supaya berenti ketawa dan buat saya jangan ketawa jugak,bahahaha ada ke?

4 ; kau...kalau orang lain nak panggil kau cute,cantik,jelita, memang lambat ah..silap-silap pengsan bangun pengsan balik then bangun balik pun belum tentu orang nak panggil kau dengan panggilan-panggilan begitu..so macam tak ada masalah kot nak panggil diri sendiri cantik,cute depan cermin tiap-tiap pagi sebelum mandi dan gosok gigi,eh tak gosok gigi dan mandi..kan...lepas tu baca ah..YA Allah,seperti mana kau perelokkan rupa parasku,kau perelokkan lah juga tingkah lakuku.okay CUTE?

5 : Seriously,,,ape yang kedekut sangat? kenapa susah sangat nak panggil (mengaku) orang lain cantik...haha saya pun susah kot nak puji orang lain cantik..(cehhh kau kepada diri sendiri) tapi tak salah rasanya kalau kita puji orang lain punya penampilan (haruslah tidak di sertakan dengan harapan orang akan memuji kita kembali)
sesungguhnya yang paling cantik itu YAng MAha ESa,,,


okay boleh pinjam mata awak??

6 : Ini sesungguhnya bebelan seorang manusia yang perasan dirinya cute kerana baru baca di facebook ada orang yang kata kakak dia cute macam adiknya.????
(kau tak paham? tak payah paham...bahahaha)*credit gambar dari internet.saya tau upload jeNo comments: